Cabinet Veterinar Aria’s Vet

Recomandarea NoastraRevizuit recent
 
0.0
 
0.0 (0)
5629 0 6 0 0 0
V Updated
CLIENTII_NOSTRI.jpg

Oferim cea mai buna ingrijire pentru animalele familiei voastre, de la catei si pisicute, pana la animalele in varsta. Facilitatile noastre se imbunatesc mereu pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai avansate echipamente si tehnici disponibile. Suntem un cabinet veterinar nou deschis din Bucuresti. 

Despre dr. Ioana Tacciu

Vocatia si dragostea de animale mi le-am descoperit in momentul in care ARIA a aparut in viata mea (si bine a facut), sigur sfarseam in proiectare, la planseta, sau lucrand in programul ACAD.

Habar nu aveam ce inseamna un animal si ce implica sa fii proprietarul unui astfel de companion.

Urmaream intr-o zi in parc un Fox Terrier cum aducea jucaria stapanului, imi placea ce vedeam si am hotarat ca vreau si eu un asa caine. De unde sa stiu eu ca trebuie sa-l hranesc, sa-l ingrijesc, sa-l plimb. De unde sa stiu eu  ce inseamna fox, cat de temperamental si cat de foxterorist va avea sa devina in apartament. Cel mai agitat caine posibil, cel mai nazdravan, pus pe giumbuslucuri tot timpul , curios, dragastos , bucuros sa te intampine si sa-ti povesteasca. Cu pedigree si ulterior cu 2 premii  CAC (caine apt campion) si un excelent prieten, mi-a daruit cei mai frumosi dar si cei mai  agitati 12 ani din viata mea, cele mai amuzante clipe, dar si cele mai enervante...si continua sa o faca...

Problemele ei de sanatate si  diagnosticul pus corect la vremea respectiva, in care eu nu am avut incredere, m-au determinat sa ma inscriu intr-o toamna, ca un boboc la scoala de medicina veterinara.

Harta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .