QINCYVET Cabinet veterinar Bucuresti

Recomandarea NoastraRevizuit recent
 
0.0
 
0.0 (0)
8474 1 5 0 0 0
V Updated
Raluca Zvorateanu program educatie scoli.jpg

Adresa

Localitate
Adresa corespondanta
B-DUL LACUL TEI NR. 56 BL. 19 SECTOR 2

Info

Telefon
021 243 1289
Mobil
0765 130 147

Servicii & Specializari

Program

Luni - Vineri
09:00

Cabinetul medical veterinar Qincyvet Bucuresti asigura consultatii si asistenta de specialitate, deparazitari, vaccinari.

QINCYVET Cabinet Veterinar cu sediul in Bucuresti pune la dispozitia proprietarilor de animale de companie: salon de frizerie-cosmetica canina si felina, pet-shop si punct farmaceutic veterinar. Cabinetul veterinar Qincyvet a luat fiinta in luna iunie 2008, din dragostea pentru animale, la initiativa medicului veterinar Raluca Zvorasteanu.
Cabinetul veterinar va sta la dispozitie cu toata gama de servicii veterinare,dispunand de cele mai noi mijloace de investigatie si tratament.
Medicii cabinetului veterinar Qincyvet sunt la curent cu noutatile in domeniu medicinei veterinare, punand un accent deosebit pe dezvoltarea continua. 

Pe langa serviciile medicale veterinare, cabinetul veterinar va ofera produse farmaceutice, diete din gama Hill`s, produse cosmetice Hery, accesorii si hainute trendy .

In cabinetul nostru va intampina o echipa tanara, entuziasmata si profesionista,avand ca obiectiv principal sanatatea prietenilor nostri necuvantatori. Acestia sunt tratati cu grija si cu afectiunea pe care o merita un adevarat membru al familiei dumneavoastra.

Harta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .