Family Vet SRL

Recomandarea NoastraRevizuit recent
 
0.0
 
0.0 (0)
43222 0 9 0 0 0
GT Updated
Family Vet SRL

Adresa

Judet
Localitate
Adresa corespondanta
Craiova Toporasi 18

Info

Mobil
0763474885
Telefon URGENTE
0763474885

Program

Luni - Vineri
09:00 - 20:00
Sambata
10:00 - 17:00
Duminica
10:00 - 14:00

Misiune
Mentinerea starii de sanatate a pacientilor nostrii prin principiul " este mult mai usor sa previi decat sa tratezi " precum si prin oferirea unor posibilitati de tratament modern pentru o gama larga de afectiuni.


Descriere
Familyvet este singura clinica veterinara din Craiova in care lucreaza o echipa de medici. Pana acum am fost obisnuiti cu cabinete medicale individiuale dar acum este timpul pentru schimbare !

Family Vet este o clinica veterinara dedicata cainilor si pisicilor din intreaga Oltenie. In cadrul clinicii activeaza un corp medical format din 4 medici si 4 asistente care va sta la dispozitie pentru a va indruma si a va trata prietenii necuvantatori la cele mai inalte standarde. Aici gasiti in primul rand o atitudine bazata pe gasirea sursei de imbolnavire si eliminarea acesteia. Ne place sa fim meticulosi si de foarte multe ori apelam la analize de sange sau la radiografii care sunt efectuate in cadrul clinicii noastre. Dispunem de metode moderne de anestezie si monitorizare intraoperatorie iar in acest mod pacienti cu afectiuni cronice si batrani pot beneficia de tratamente dintre cele mai diverse de la detartraje pana la interventii laborioase de chirurgie toracica sau pe coloana vertebrala.

Family Vet este mandra sa fie gazda primului aparat radiograf digital din Craiova fapt care face cinste orasului si echipei noastre medicale.

Nu ezitati sa ne contactati la numarul nostru unic de telefon pentru programari sau urgente.

 

Cu stima, Echipa Familyvet

Harta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .