VetCenter Otopeni Clinică, Petshop, Cosmetică

Revizuit recent
 
0.0
 
0.0 (0)
9025 0 11 0 0 0
KR Updated
VetCenter Otopeni Clinică, Petshop, Cosmetică

Adresa

Localitate
Cod Postal
075100
Adresa corespondanta
Otopeni, Calea Bucureștilor 96, Bl. A1-1, Parter

Info

Telefon
0213523891
Mobil
0725588667

Program

Luni - Vineri
9-21
Sambata
9-17
Duminica
9-13
VetCenter centru medical veterinar s-a nascut din dorinta unui proaspat absolvent de Medicina Veterinara, Dr. Ionut Alexandru Ciuperca in 2006.
Cele doua caracteristici, profesionalismul si responsabilitatea fata de pacientii lui, au fost insuflate intregii lui echipe, echipa formata acum din 4 medici veterinari.
Misiunea nostra ramane oferirea unor servicii veterinare de o calitate superioara pacientilor ce ne-au devenit familie in cei peste 10 ani de activitate.
In fiecare an cabinetul veterinar a investit in dotari si aparatura care sa ne faca competitivi si performanti intr-o lume medicala veterinara in continua evolutie.
De asemenea, an de an, medicii veterinari din echipa VetCenter participa la conferinte si congrese nationale si internationale, din dorinta de a fi la curent cu cele mai noi informatii din domeniu. Oferim servicii de diagnostic și tratament, analize în laborator propriu și colaborarea cu laboratoare de analize din țară și străinătate, ecografie abdominală, chirurgie cu anestezie inhalatorie și monitorizarea funcțiilor vitale, medicamente și suplimente nutritive, diete veterinare și hrană de întreținere.

Harta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .