Folosirea acestui site, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. 

In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul tuturor site-rilor www.veterinarul.ro, inclusiv al acestui site www.director.veterinarul.ro.

Acest site este creatia, munca si produsul Asociatiei Euroveterinarian care a realizat voluntar platforma veterinarul.ro si a pus-o la dispozitia comunitatii. De aceea, va rugam sa respectati efortul facut de aceasta asociatie si voluntarii care lucreaza la acesta pentru buna functionare si dezvoltare in scopul oferirii unei platforme comunicationale tuturor specialistilor veterinari si clientilor de servicii veterinare precum si iubitorilor de animale. Ne cerem scuze pentru eventualele disfunctionalitati pe care va rugam respectuos sa le raportati atunci cand apar. Efortul dvoastra va duce la imbunatatirea facilitatilor ce va sunt oferite. 

Asociatia Euroveterinarian va multumeste pentru intelegere si va ureaza "surfing" placut. 

Va rugam sa parcurgeti atent urmatoarele definitii si reguli de utilizare a siteului. Parcurgand si utilizand in continuare informatiile prezentate de acest site, precum si oricare website din platforma www.veterinarul.ro sunteti de acord cu Termenii si Conditii generale de utilizare a platformei precum si cu Termeni si conditii particulare fiecarui website component. 

Definitii

Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:

- „www.veterinarul.ro”, „veterinarul.ro”, „www.director.veterinarul.ro”,”director.veterinarul.ro”, "Euroveterinarian", "site-ul", "noi" reprezinta Asociatia Euroveterinarian si serviciile sale oferite prin platforma www.veterinarul.ro si toate websiteurile si subsiteurile acestei platforme. Asociatia Euroveterinarian este o persoana juridica fara scop patrimonial si are sediul in com Ciortesti, jud Iasi. 

- „utilizator" - reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.director.veterinarul.ro, indiferent de motiv. 

- „utilizator inregistrat” - reprezinta orice persoana fizica sau/si juridica care isi deschide un cont pe siteul www.director.veterinarul.ro pentru a accesa informatiile de pe site sau pentru a posta recenzii sau comentarii. Utilizatorii inregistrati vor trebui sa confirme inregistrarea cu adresa de email valida si li se vor inregistra informatii obligatorii pentru identificare, printre care si adresa de ip.

 - „membru" euroveterinarian - reprezinta toate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont medical pe site-ul www.director.veterinarul.ro, inregistrandu-se pe baza unei adrese de e-mail si prezinta informatiile personale sau despre o unitate medicala in director. 

-  „serviciu” - acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de Asociatia Euroveterinarian prin Internet, cu ajutorul acestui site.

Termenii "Cod de conduita", "Regulament", "Acord", "Confidentialitate", "Termeni si conditii"  sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. 

 

Acceptarea contractului de utilizare 

Acest contract se aplica site-ului www.veterinarul.ro, websiterurilor asociate si subsiteurilor inclusiv www.director.veterinarul.ro, serviciilor si continutului acestuia/acestora. 

Site-ul www.director.veterinarul.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.director.veterinarul.ro, serviciile si facilitatile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea website-ului, indicati ca sunteti de acord cu conditiile si termenii nostri. Va recomandam sa vizitati pagina cu "termeni si conditii" periodic pentru a citi acesti termeni deoarece acest document va obliga din punct de vedere legal. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a schimba "termenii si conditiile" fara nici o notificare prealabila a membrilor site-ului. Folosirea in continuare a site-ului www.director.veterinarul.ro reprezinta acceptul dvoastra cu privire la modificarile prezentului contract. 

 

Descrierea facilitatilor www.director.veterinarul.ro

Site-ul www.director.veterinarul.ro a fost conceput ca o platforma de comunicare intre specialistii din domeniul medicinii veterinare, fie ca este vorba de studenti, profesori, practicieni sau cercetatori si specialistii din domeniile conexe medicinii veterinare cu clientii actuali sau potentiali sau/si pasionatii de animale. Acesta este parte din platforma www.veterinarul.ro ce contine mai multe site-uri web, care ofera accesul la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul medicinii veterinare, directoare web pe categorii, forumuri, servicii de promovare web si continut personalizat, etc.  Informatiile medicale specializate sunt oferite in special spacialistilor in medicina veterinara, medici veterinari, profesori, studenti etc pe baza de acces controlat, prin logare cu user si parola. Accesul la majoritatea informatiilor medicale este permis doar membrilor care au achitat taxele si cotizatiile aferente pentru care primesc puncte in cadrul Programului de Pregatire Continua al Colegiului Medicilor Veterinari din Romania conform prevederilor si acreditarilor emise de CMVRO.

Nu recomandam ca persoane fara pregatire medicala sa acceseze informatiile si articolele medicale prezentate deoarece acestea contin imagini si informatii cu profund impact emotional, sunt informatii strict de specialitate si nu sunt prezentate pe site pentru publicul larg.

Inregistrarea pe unul din portalurile din cadrul platformei reprezinta acceptul dvoastra cu privire la primirea unor mesaje administrative sau buletine informative precum si mesaje publicitare. Pentru ca platforma a fost realizata de catre o persoana fizica in mod total voluntar, nu exista optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Intelegeti asadar ca utilizarea site-ului in calitate de membru presupune primirea implicita a unor mesaje de acest gen.  

 

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi site-ul www.director.veterinarul.ro ca utilizator inregistrat sau membru medical va obligati sa: 

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra sau compania dvs asa cum va este cerut in formularul de inregistrare al site-ului si declarati ca aveti competenta legala sa incheiati un astfel de contract.

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. daca veti furniza date care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Euroveterinarian are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a platformei www.veterinarul.ro a websiteurilor asociate sau subsiteuri, inclusiv www.director.veterinarul.ro. 

 

Responsabilitatile si obligatiile utilizatorului

a. Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal. Utilizatorul se obliga sa:

•    nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

•    nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul  pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;

•    nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b. Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze Asociatia Euroveterinarian in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Asociatia Euroveterinarian ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

Ca Utlizator al acestui website sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe site-ul www.director.veterinarul.ro. Ca utilizator, membru sau vizitator declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site atunci cand vizitati, folositi sau va inscrieti pe site ca membru. 

 

Proprietate intelectuala

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Asociatiei Euroveterinarian sau ale membrilor medicali care au postat informatii de prezentare pe acest site.

EuroVeterinarian actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. Daca i se solicita de catre un Utilizator, EuroVeterinarian poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. 

EuroVeterinarian isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, paginile personale, blogurile sau camerele de chat ii garantati site-ului Euroveterinarian si administratorilor acestuia, in speta Asociatiei Euroveterinarian, dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze  sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Suspus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. 

Apreciem mesajele utilizatorilor nostri si venim in intampinarea recenziilor si cometariilor dvoastra cu privire la facilitatile oferite de catre noi sau informatiile prezentate de membri medicali. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de catre noi in mod expres. 

 

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul www.director.veterinarul.ro

EuroVeterinarian  nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului www.director.veterinarul.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati EuroVeterinarian permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener EuroVeterinarian.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Administratorul site-ului si/sau proprietarul acestuia are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 

Conexiunea la alte Site-uri

a. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Asociatia Euroveterinarian pe WEB, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Asociatia Euroveterinarian nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

b. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea de catre Asociatia Euroveterinarian a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca Asociatia Euroveterinarian nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet.

Utilizatorul se obliga sa nu faca urmatoarele lucruri: 

1) sa publice materiale cu drepturi de autor, daca nu el este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv. 

2) sa publice materiale obsecene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica. 

3) sa publice o imagine sau o afirmatie explicit sexuala. 

4) sa publice materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie. 

5) sa incarce, sa posteze sau transmita in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii sau sistem juridic romanesc sau european, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate). 

6) sa incarce, posteze, difuzeze sau transmita in orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din platforma, care sunt formate cu acest scop. 

7) sa aiba adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema. 

8) sa promoveze sau furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush" sau informatii care pot fi considerate cu impact terorist. 

www.director.veterinarul.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre Utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre Utilizatori. 

Euroveterinarian isi rezerva dreptul de a anula contul oricand, pentru orice motiv si fara preaviz. 

Toti membrii sunt raspunzatori pentru consecintele utilizarii acestui site. 

EuroVeterinarian poate inceta furnizarea serviciului, poate bloca sau sterge un cont in orice moment si fara avertisment. 

In cazul unui conflict cu unul sau mai multi (non) membri, EuroVeterinarian nu este raspunzator pentru eventualele daune actuale sau viitoare, de orice fel, reprezentand rezultatul conflictului. 

Informatiile din profil, din aplicatii, pagina de blog sau pozele si fisierele video au niveluri diferite de acces si sunt publice, in cazul in care va inregistrati pe acest site. 

Toate informatiile publice nu trebuie sa incalce nici o lege sau statut al Romaniei sau oricarei alte tari europene. 

Acceptarea explicita a acestor conditii implica acceptarea responsabilitatii, in sensul legii civile si penale, pentru informatiile, textele si pozele publicate. 

 

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati EuroVeterinarian in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. EuroVeterinarian nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.director.veterinarul.ro conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca EuroVeterinarian  poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor EuroVeterinarian si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile pe oricare site al platformi www.veterinarul.ro. Mai mult, EuroVeterinarian nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.director.veterinarul.ro.

 

Date cu caracter personal

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Asociatia Euroveterinarian are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilzator, in conformitate cu „ Regulile de confidentialitate ”. „Regulile de confidentialitate” se constituie ca parte integranta a acestor conditii.

Confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.director.veterinarul.ro

Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, asa cum este definit in Conditiile de Utilizare a site-ului www.director.veterinarul.ro, Asociatia Euroveterinarian poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra ca persoana fizica (numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre utilizarea produselor si serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru). Toate aceste informatii vor fi denumite in cele ce urmeaza „Informatia privata”.

Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul regulilor de confidentialitate.

 

Prelucrarea informatiei private

Informatia privata va fi prelucrata de catre Asociatia Euroveterinarian in conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

•    oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

•    solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;

•    procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

•    emiterea documentelor de facturare;

•    realizarea marketingului produselor si serviciilor Asociatia Euroveterinarian, realizarea studiilor de piata si de produs;

•    contactarea dumneavoastra prin telefon, posta, email, fax, mesaje text,etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale Asociatia Euroveterinarian sau in legatura cu produse si servicii ale unor parteneri despre care consideram ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara situatiei in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care solicitati sa nu fiti contactat in legatura cu aceste oferte utilizand informatiile private);

•    alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

 

Dezvaluirea Informatiei private

Asociatia Euroveterinarian nu va dezvalui Informatia privata unor terte parti decat in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

 

Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea Informatiei.

Drepturile cu privire la prelucrarea Informatiei private ale utilizatorilor sunt:

•    de a obtine o data pe an, confirmarea faptului ca datele dvs. sunt sau nu prelucrate de catre noi;

•    de a interveni asupra datelor transmise;

•    de a va opune prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situaþia dvs. particulara cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza.

•    de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Web Activ sau al unui tert;

•    de a va adresa justitiei in situatia in care in urma prelucrarii datelor dumneavoastra personale ati suferit un prejudiciu;

•    de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra personale nu au fost prelucrate conform legii;

Pentru situatiile prevazute la punctele 1, 2, 3 sau 4 ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veti preciza adresa la care doriti sa va fie comunicate informatiile astfel incat sa aveti certitudinea ca predarea se va face numai personal.

Asociatia Euroveterinarian va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Asociatia Euroveterinarian nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web.

 

Utilizarea datelor si informatiilor prezentate pe website

EuroVeterinarian va autorizeaza sa vizualizati si sa utilizati materialele de pe site-ul www.director.veterinarul.ro doar in scopuri personale si pentu uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea EuroVeterinarian. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a EuroVeterinarian, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele inchiriate de catre veterinarul.ro accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane si/sau europene in vigoare. 

 

Continutul site-urilor personale pe www.director.veterinarul.ro

 EuroVeterinarian nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul www.director.veterinarul.ro. Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul www.director.veterinarul.ro, dati EuroVeterinarian permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul www.director.veterinarul.ro si va disparea in momentul in care contul dumneavoastra de pe site-ul www.director.veterinarul.ro va fi sters. Ati luat la cunostinta ca EuroVeterinarian nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de EuroVeterinarian, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. EuroVeterinarian si orice alta persoana desemnata de EuroVeterinarian, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termeni si conditii si/sau Conditiile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

 

Newsletter

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul EuroVeterinarian de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale, pe adresle de email inregistrate pe oricare website de pe platforma www.veterinarul.ro.

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

 Site-ul www.director.veterinarul.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece EuroVeterinarian nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca Asociatia Euroveterinarian nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

 Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca EuroVeterinarian nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 

Limitarea raspunderii

a. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel Asociatia Euroveterinarian nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sãu sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

II. Asociatia Euroveterinarian nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

•    serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;

•    serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;

•    orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;

•    datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte;

•    informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.

III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Asociatia Euroveterinarian poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Asociatia Euroveterinarian prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

b. Raspunderea Asociatiei Euroveterinarian (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 10 lei.

c. Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.director.veterinarul.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, EuroVeterinarian este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

d. EuroVeterinarian nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

 e. Materialul si informatii de prezentate pot contine inexactitati sau greseli de scriere. EuroVeterinarian nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

 f. veterinarul.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la www.director.veterinarul.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.director.veterinarul.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva  proprietarului site-ului, Asociatia Euroveterinarian, sau a partenerilor acesteia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

 g. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca EuroVeterinarian nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca EuroVeterinarian a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului director.veterinarul.ro;

2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului director.veterinarul.ro;

4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 a) utilizarea serviciilor site- ului director.veterinarul.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

b) EuroVeterinarian nu ofera nici o garantie ca:

  b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

  b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

  b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor director.veterinarul.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

  b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de EuroVeterinarian se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

Generalitati

a. Modificari ale conditiilor – Asociatia Euroveterinarian poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

b.Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si EuroVeterinarian in privinta utilizarii site-urilor veterinarul.ro inclusiv www.director.veterinarul.ro.

c. Forta Majora – Asociatia Euroveterinarian nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma Asociatia Euroveterinarian nu este responsabila.

d. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Asociatia Euroveterinarian. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. Asociatia Euroveterinarian nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

d. Confidentialitate –Asociatia Euroveterinarian nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala. Asociatia Euroveterinarian nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permit Asociatia Euroveterinarian sa primeasca informatii cu caracter personal.

e. Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si EuroVeterinarian si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului www.director.veterinarul.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si EuroVeterinarian. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii EuroVeterinarian sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si EuroVeterinarian vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania . 

 


Mentiuni Speciale ale Contractului adresate utilizatorilor/ membrilor site-ului www.director.veterinarul.ro :

1. NU aveti voie sub nici o forma sa faceti publicitate pe site-ul www.director.veterinarul.ro prin alte forme decat cele permise . De exemplu : nu aveti voie sa faceti publicitate in recenzii, comentarii, pe forum sau in discutii in mod repetat si evident la diverse  firme, cabinete, produse , tratamente sau practici.

 2. NU aveti voie sa folositi in formulare puse la dispozitia Dvs cod HTML. EuroVeterinarian isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru.

 3. NU aveti voie sa folositi formularele puse la dispozitia celor care au conturi pe 

www.director.veterinarul.ro si/sau din platforma veterinarul.ro  ( cabinete, firme, conturi generale ) in alte scopuri decat cele pentru care sunt prevazute.

4. NU  aveti voie , ca firma medicala, sa va publicati produsele ca anunturi. Acest lucru duce la stergerea tuturor produselor introduse si eventual  stergerea contului Dvs .

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare specificate mai sus. 

In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.veterinarul.ro.

 

Va multumim ca folositi platforma veterinarul.ro.