Izavet - cabinet veterinar Miroslava Iasi

Recomandarea NoastraRevizuit recent
 
5.0
 
0.0 (0)
24449 0 8 0 0 0
DV Updated

Adresa

Judet
Localitate
Cod Postal
707305
Adresa corespondanta
Miroslava - la 3,5 km de Iasi - str. Constantin Mavrocordat Voda nr 15

Program

Luni - Vineri
INCHIS
Sambata
10.00-19.00
Duminica
-
Operatii de sterilizare, deparazitare, vaccinare, microcipare animale de companie precum si operatii de extirpare tumori la preturi dintre cele mai accesibile. Pt. detalii,va rog sunati la nr. de telefon - 0740133409 - dr. Livioara Rotariu, medic veterinar cabinet Izavet Miroslava

Cabinet veterinar Izavet dr. Livioara Rotariu - Miroslava Iasi 

Cabinetul IZAVET este situat in zona rezidentiala a comunei Miroslava - la 3,5 km de Iasi - str. Constantin Mavrocordat Voda nr 15( Dupa Restaurantul Classic la parter cu magazinul "La 2 Pasi", virati la stanga, apoi virati pe a 4 a alee pe partea dreapta  -Cabinetul fiind exact langa o vila Portocalie). 

Va stam la dispozitie exclusiv pentru operatii de sterilizare, deparazitare,vaccinare, microcipare animale de companie precum si operatii de extirpare tumori la preturi dintre cele mai accesibile. Tehnica operatorie prin care se realizeaza ovariohiesterectomia la femele, este dintre cele mai putin invazive si traumatizante in sensul ca marimea inciziei nu depaseste in situatiile normale, 1 cm ,ceea ce face ca recuperarea postoperatorie a animalutului sa fie extrem de rapida (o zi). Combinatia de anestezice utilizata, prezinta riscuri minime si garanteaza trezirea rapida a animalului. Antibioticul utilizat postoperator impreuna cu un antiinflamator sunt cu efect retard (48 ore ), iar firul pentru suturarea pielii este resorbabil, asta insemnand ca nu mai este nevoie de nici o alta vizita la cabinet, ulterior operatiei.

***De asemenea,Campaniile pentru Sterilizari Gratuite Catei si Pisici,organizate de Romania Animal Rescue,Inc(R.A.R) au loc la Cabinetul Veterinar "Izavet".

Harta

Swap Start/End

Recenzia editorului

1 review
Operatii de sterlizare exceptionale
Rezultatul votului
 
5.0
Pret
 
5.0
Calitate
 
5.0
Profesionalism
 
5.0
Si noi, avand nenumarate pisici la redactie am decis ca trebuie sterlizate. Desigur ca am apelat la doamna doctor. Rezultatul este unul minunat. Plaga operatorie nici nu se vede, pisicile sunt toate la fel de sanatoase si vesele. Tehnica operatorie pe care o utilizeaza doamana doctor, prin care se realizeaza ovariohiesterectomia la femele , este dintre cele mai putin invazive si traumatizante in sensul ca marimea inciziei nu depaseste in situatiile normale , 1 cm ,ceea ce face ca recuperarea postoperatorie a animalutului sa fie extrem de rapida (o zi). Combinatia de anestezice utilizata , prezinta riscuri minime si garanteaza trezirea rapida a animalului .Antibioticul utilizat postoperator impreuna cu un antiinflamator sunt cu efect retard(48 ore ), iar firul de sutura a pielii este resorbabil , asta insemnand ca nu mai este nevoie de nicio alta vizita la cabinet , ulterior operatiei.
DV
#1 utilizator 7 recenzii
Raporteaza aceasta recenzie Comments (0) | A fost aceasta recenzie folositoare? 2 0

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .