Freidavet Iasi - Petru Poni

Revizuit recent
 
0.0
 
0.0 (0)
13133 0 3 0 0 0
I Updated
Freida-Vet SRL este o firma cu profil veterinar, infiintata in anul 2006, care, in urma experientei acumulate de-a lungul anilor dar si a dedicarii si efortului depus pentru bunastarea si sanatatea companionilor necuvantatori, a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate firme de acest profil din Iasi. Totul li se datoreaza clientilor nostri care au inteles ca, atunci cand vine vorba de sanatatea animalelor cu care isi impartasesc viata, o echipa unita si capabila ii poate indruma spre luare deciziilor corecte in privinta tratarii unor afectiuni sau pentru asigurarea continuarii bunastarii lor. Acest lucru este realizat, binenteles, nu numai cu stiinta, ci si cu cunoastere si suflet
In urma dezvoltarii spatiului european in care ne aflam, am inteles ca tehnologia medicala este un punct forte in simplificarea si promptitudinea diagnosticarilor unor afectiuni. Astfel firma noastra detine doua puncte de lucru menite sa preintampine nevoile proprietarilor in solutionarea anumite probleme ce pot aparea pe parcursul vietii animalului lor de companie. Primul punct de lucru este menit pentru solutionarea unor afectiuni de complexitatea mica-medie, tratamente, vaccinari si alte manopere de medicina interna. 
Al doilea punct de lucru, cel din Soiseaua Pacurari nr 35, Iasi este un adevarat centru medical, menit sa solutioneze afectiunile de complexitatea medie-mare, inclusiv urgente veterinare, detinand astfel o aparatura de ultima generatie pentru absolut toate manoperele de chirurgie mare/mica, imagistica medicala ecografica, analizator hematologic si biochimic, diferite metode colorimetrice aflate in simetrie cu diagnosticul microscopic si binenteles orice manopera de medicina interna, tratamente, vaccinari, etc. Ambele puncte ale noastre detin o farmacie veterinara cu o multitudine de produse atat medicamentoase cat si cele de tip pet-shop.
Freida-Vet este un cabinet de medicina veterinara care va poate ajuta atunci cand aveti nevoie. La noi gasiti orice doriti pentru prietenul dumneavoastra necuvantator, fie ca este vorba de simple operatiuni de cosmetica, fie ca este vorba de operatii complicate.    
Cabinetul Freida-Vet vine in sprijinul prietenului dumneavoastra cu:
  • Aparat de anestezie inhalatorie;
  • Aparat de detartraj cu ultrasunete;
  • Analizor hematologic;
  • Ecografie;
  • Microscop digital;
  • Analizor biochimic sangvin (rezultatul analizei se obtine in 15 min);
  • Aparat oxigeno-terapie;
  • Stomatologie;
  • Spitalizare;
  • Diete specializate Royal CaninHarta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .
{SCPinterestShare href=http://director.veterinarul.ro/Cabinete-Medicale-Veterinare/freidavet-iasi-petru-poni.html layout=standard image= desc= size=small}