DR. ALEN GEORGESCU

Revizuit recent
 
0.0
 
5.0 (1)
29426 0 0 0 0 0
V Updated

Adresa

Localitate
Adresa corespondanta
STR.GEORGE ENESCU 14 (DIN B-DUL CASTANILOR)TARGOVISTE

Info

Telefon
0722362849

Servicii & Specializari

Servicii oferite
Specii tinta

Program

Luni - Vineri
08:00 - 18:0

consultatii tratamente medicina de urgenta deparazitari vaccinari

Daca sunteti proprietarul acestei unitati si doriti sa completati informatiile despre afacerea dumneavoastra cu fotografii, imagini, filme si sa corectati locatia GPS etc o puteti realiza gratis daca completati formularele existente la Adauga in Director sau scrie-ne pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Harta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

1 review
Rezultatul votului
 
5.0
Pret
 
5.0(1)
Calitate
 
5.0(1)
Profesionalism
 
5.0(1)
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .
Dr ALEN GEORGESCU, medic veterinar, Targoviste
Rezultatul votului
 
5.0
Pret
 
5.0
Calitate
 
5.0
Profesionalism
 
5.0
 
Sunt bucureşteancă. Am adoptat o căţeluşă aruncată. Primele luni au fost un coşmar. Lingea pe jos, plângea, îi era rău în toate felurile.


Ca orice bucureştean, m-am dus la veterinarul din apropiere. M-a trimis la radiografie de şira spinării, şi am aflat ce ştiam deja: căţeluşa avea o cocoaşă de la vreun picior primit cine ştie când. Dar acest lucru nu explica răul ei prezent.


M-am dus la încă o clinică. M-au trimis la ecografie cardiacă. Am aflat că are ceva îngrozitor, dar nu se ştie până ce nu mă duc la o altă clinică [cu acelaşi preţ] să-i fac ecografie pulmonară. “Poate că o pot opera,” a declarat cardiologul. L-am întrebat de ce anume vrea s-o opereze, ce diagnostic pune, şi am primit acest răspuns: “Vă costă 300 lei.”

Am ajuns într-o altă ţară cu căţeluşa. La o ecografie mi s-a spus că e vorba de o malformaţie congenitală, care nu se poate vedea. Inima nu e în stare bună, dar câtă vreme nu sunt simptome, nu am de ce să intervin. Şi cel mai uşor calmant îi poate face foarte rău—darămite o anestezie.


O ultimă încercare a fost un veterinar dermatolog [300 lei pentru început], de la care m-am ales cu sfatul să-i scot carnea, să-i dau picioare de broască.


Într-un final m-am luminat şi am sunat un vechi prieten din Târgovişte, Doctorul Alen Georgescu. Am mers pas cu pas după regimul lui. Am observat în decursul unui an că avea dreptate: la căţei analizele sunt doar comerciale, deşi eu, conştiincioasă, le-am făcut. Ele nu au lămurit pe nimeni. Cu multă răbdare, cu o mâncare de câini potrivită, cu mare economie de medicamente, Dr Alen Georgescu NU A DAT GREŞ NICIODATĂ. Căţeluşa mea se joacă, e bucuroasă, şi mai ales este liniştită, nu mai are acel rău cu care a venit la mine.


În medicină că există un principiu esenţial: “Primum non nocere” – în primul rând, să nu faci rău pacientului. Unii medici bucureşteni au cu totul alt principiu: Cum îl prindem, îl scuturăm de bani. Aşa am ajuns eu să merg la Târgovişte, la cabinetul doctorului Georgescu: pentru că, în ceea ce mă priveşte, nu am descoperit în Bucureşti pe cineva ca el. Cândva existau “medici de plasă”: doctori care tratau întregul organism, care făceau legături între organe şi nu se lăsau până nu descopereau cauza, până nu înlăturau răul pentru care venise pacientul la ei. Acest lucru este exact ceea ce face Doctorul Georgescu.


Asiguraţi-vă de calitatea veterinarului Dvs înainte să vă supuneţi căţelul unor tratamente ori probe care îi fac rău, şi nici buzunarului Dvs nu-i fac tocmai bine. 

VL
Raporteaza aceasta recenzie Comments (0) | A fost aceasta recenzie folositoare? 4 0
{SCPinterestShare href=http://director.veterinarul.ro/Cabinete-Medicale-Veterinare/dr-alen-georgescu.html layout=standard image= desc= size=small}