sala primire

Cabinetul veterinar Vete Pet Land

Revizuit recent
 
0.0
 
0.0 (0)
4947 0 5 0 0 0
I Updated
10357450_761835367258669_6191053508783065021_n
Cabinetul veterinar Vete Pet Land functioneaza in Bucuresti din anul 2010. Cu ajutorul aparaturii din dotare cat si al colaborarii cu centrele de analize si imagistica putem diagnostica un numar mare de boli ale animalelor de companie precum boli infectioase, boli metabolice, intoxicatii, endocrinopatii, boli ale aparatelor, precum cardiace, digestive, respiratorii, urogenitale, cutanate. 
Va asteptam in cabinetul veterinar Vete Pet Land impreuna cu animalele de companie mult iubite. Putem diagnostica si trata o multitudine de boli ale cainilor si pisicilor cu ajutorul aparaturii din dotare cat si a colaborarii cu laboratorul Synevo Vet si imagistica 4 Vet. In cabinetul veterinar efectuam consultatia la caine si pisica, Ecografia Veterinara abdominala, cardiaca sau de urgenta, Analize de sange, Examene microscopice, EKG veterinary, Tensiune arteriala l acaine si pisica. Recoltam probe pentru teste de laborator pentru Examen bacteriologic cu antibiograma, examen coproparazitologic, Dozare hormoni, Hemoleucograma, Morfologie celulara, Examen citologic si histopatologic. Efectuam tratamente veterinare simple si complexe pentru boli metabolice precum Insuficienta hepatica, Insuficienta renala, Insuficienta pancreatica, Boli infectioase precum Otite, Cistite, Gastroenterite, Parvoviroza canina, Panleukopenia feline, Toxoplasmoza felina, Boli cardiace precum Hipertrofia Cardiaca felina, Boala Valvei Mitrale la caine, Dirofilarioza canina. 

Tinem evidenta tuturor pacientilor si avem o comunicare deschisa cu stapanii animalelor de companie, intretinem relatii apropiate, de lunga durata pentru sanatatea cainilor si pisicilor, atat pentru preventia bolilor cat si pentru sfaturi pentru buna crestere, alimentatie, igiena si cosmetica canina.

In cazul in care doriti sa va deplasati cu cainele sau pisica in strainatate putem oferi consultanta despre formalitatile de plecare, precum Microcipare, Vaccinare, Deparazitare interna si externa, Eliberare Pasaport, Eliberare Carnet de sanatate.

Va vom raspunde cu drag la orice intrebare aveti legata de sanatatea animalelor dumneavoastra de companie, daca observati anumite simptome posibil patologice precum lipsa poftei de mancare, slabire, voma, diaree, leziuni pe piele, caderea parului, scarpinat insistent, schiopaturi sau alte semne clinice ne puteti contacta telefonic sau programa la o consultatie.  

In cabinetul veterinar Vete Pet Land consultatia veterinara dureaza in medie 15 minute, se inregistreaza  datele pacientului si stapanului in baza de date, se cantareste cainele sau pisica, se ia temperature rectala, se palpeaza member si organe, se asculta inima si plamanul. 

``In urma a 15 ani de experienta am dezvoltat aptitudini de comunicare nonverbala cu animalele, intelegand atitudinea acestora. Astfel pot lucra pentru tratarea lor efectuand manopere precum recoltare, injectare parenterala, manipulare, cu minimum de suferinta pentru acestea si cat mai rapid posibil, pentru ca acestea sa plece fericite de la cabinet.`` Dr. Cristian Badineci, medic veterinary titular Vete Pet Land. 

Harta

Swap Start/End

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Pentru a adauga o noua recenzie va rugam sa va inregistrati sau sa va .
{SCPinterestShare href=http://director.veterinarul.ro/Cabinete-Medicale-Veterinare/cabinet-veterinar-bucuresti.html layout=standard image= desc= size=small}